Over Avater

Avater – Business IT Solutions, opgericht in 2001, is een gedreven, no-nonsense organisatie die zich richt op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van hoogwaardige zakelijke IT en Telecom oplossingen.

Wat doen wij

Avater – Business IT Solutions verzorgt alle automatiseringsbehoeften binnen het MKB. Dit door middel van het leveren van totaaloplossingen afgestemd op de bestaande en toekomstige wensen van onze klanten. In elke fase van automatiseringsoplossingen denken wij met u mee en kunnen wij u van dienst zijn, van oriëntatie-, concept-, ontwikkeling- tot implementatiefase en nazorg. Wij ontzorgen uw ICT omgeving, zodat u zich volledig kan richten op uw bedrijf.

Ons doel

Doel is het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij onze klanten door effectieve inzet van ICT middelen, ongeacht de sector en grootte van de organisatie. Wij maken gebruik van IT professionals met achtergronden in diverse sectoren om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hoe gaan wij te werk

Onze specialisten werken met u samen bij het vaststellen, selecteren, installeren en ondersteunen van een oplossing die voldoet aan de gestelde (bedrijfs)doelstellingen. Onze specialisten helpen tevens bij het bepalen van mogelijkheden voor uw bedrijf in de toekomst.

Wat onderscheidt ons

  • Alle IT en Telecom onder 1 dak, met 1 vast aanspreekpunt.
  • Snel actie kunnen ondernemen door de platte structuur van onze organisatie.
  • Specialist in zakelijke automatisering en (VoIP)telefonie oplossingen.
  • Excellente service en ondersteuning via onze Support afdeling.
  • Ruime openingstijden en eenvoudig bereikbaar.
  • Uitgebreid aanbod en dus altijd een passende oplossing.
  • Bijna alles in eigen beheer waardoor geen tot weinig afhankelijkheden van derden.