We hoeven u vast niet uit te leggen dat het verstandig is om regelmatig een (online) back-up van uw belangrijke gegevens te laten maken. Over de manier waarop dat gebeurt kunnen we misschien wel iets zinnigs zeggen. Een voorwaarde voor een goede back-up is dat het opslaan van de gegevens op goede en veilige wijze gebeurt. Hoe u dat dan doet? Laat het ons doen! Wij regelen een online back-up altijd op betrouwbare wijze. En het mooiste is: u heeft er helemaal geen omkijken naar! Bij ons krijgt u een professionele, zakelijke oplossing voor al uw back-up wensen. Gewoon omdat het kan!

Remote Back-up, ook perfect voor uw bedrijf?
Onze Remote Back-up oplossing zorgt ervoor dat uw bedrijf snel weer verder kan na het verlies van belangrijke gegevens. Wie kiest voor deze eenvoudige en relatief goedkope oplossing weet zeker dat er met regelmaat professionele online back-ups van zijn gegevens worden gemaakt. En dankzij de slimme software zijn de online back-ups volledig aangepast op uw bedrijfsactiviteiten. Dat is nu wat wij een “bedrijfszekere oplossing” noemen!

De werking van uw nieuwe online back-up
In tegenstelling tot de online back-ups van andere bedrijven, wordt onze back-up bij u geïnstalleerd en geconfigureerd. De online back-up is daarbij eenvoudig te realiseren:

    Stap 1: installatie van client software
Allereerst wordt de client software geïnstalleerd. De client software heeft speciale plugins voor Exchange (ook     Brick level), SQL Server, Oracle en diverse andere databases. Op deze manier kunt u ook deze data eenvoudig     instellen.

    Stap 2: opstellen van een back-upschema
We stellen een back-upschema op dat ervoor zorgt dat uw online back-ups bijtijds worden gemaakt.

    Stap 3: voltooiing en updates
Na het instellen van een back-upschema worden uw gegevens automatisch verzonden naar een externe     beveiligde server. Dit gebeurt via een SSL-verbinding (versleutelde overdracht). Al uw data wordt op twee     fysieke plaatsen in een beveiligd datacenter opgeslagen, dat is voorzien van noodstroom, brandbeveiliging,     airconditioning, voortdurende monitoring en fysieke beveiliging.
Vanaf dit moment heeft u geen omkijken meer naar uw online back-up. Alles wordt nu automatische geregeld:     Avater monitort dagelijks uw resultaten en houdt u via e-mail op de hoogte van uw back-upresultaten.

Uw voordelen
  • Veilige (SSL) online backup van uw gegevens
  • Uw data op 2 fysieke locaties in een beveiligd datacenter opgeslagen
  • Voor zowel Windows, Mac als Linux pc’s
  • Voor zowel Windows, Mac, Linux, Novell als Solaris Servers
  • oa: Microsoft Exchange (ook bricklevel), SQL server en Lotus notes