Avater levert diverse soorten zakelijke internet verbindingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan ADSL, VDSL of glasvezel.

Al onze internetverbindingen zijn geschikt en gecertificeerd voor oa Pin over IP en Alarm over IP.

Interesse in wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van een aansluiting op internet? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Avater. Wij staan u graag te woord.

Met Business ADSL beschikt u over een hoogwaardige internetverbinding, speciaal geschikt voor zakelijk gebruik. Business ADSL kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld PIN of alarm.

PIN over IP
Alle verbindingen van Avater zijn geschikt voor PIN over IP. Als u een geschikte PIN terminal heeft kunt u deze aansluiten op uw Avater Business ADSL verbinding. PIN over IP kost u niets extra’s per maand.

Alarm over IP
Business ADSL kan worden uitgerust met de optie Alarm. Ook voor Alarm over IP (AL1) rekenen wij geen kosten. Indien uw verzekering AL2 eist, kunt u bij Avater een GPRS SIM kaart bestellen die geschikt is voor alarmtransport naar uw meldkamer.

Met Business ADSL / VDSL beschikt u over een hoogwaardige internetverbinding, speciaal geschikt voor zakelijk gebruik. Business VDSL kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld PIN of alarm.

PIN en Alarm over IP
Alle verbindingen van Avater zijn geschikt voor PIN en Alarm over IP. Als u een geschikte PIN terminal heeft kunt u deze aansluiten op uw Avater Business VDSL verbinding. Hetzelfde geldt voor uw alaramcentrale. Avater ondersteund de grootste Nederlandse meldkamers. Zowel PIN als Alarm over IP is geheel kosteloos.

Business VDSL 30Mbps
Maximale download: 30Mbps
Maximale upload: 3Mbps
IP adressen: 4

Business VDSL 40Mbps
Maximale download: 42Mbps
Maximale upload: 4Mbps
IP adressen: 4

Onze business SDSL verbindingen zijn uitermate geschikt als u meer upload snelheid wilt hebben dan mogelijk is met een traditionele ADSL verbinding.
Ethernet over Koper is een razendsnelle internetverbinding waarbij geen grote investeringen nodig zijn. De dienst maakt gebruik van de aanwezige koper-aansluiting en is daarmee een alternatief voor glasvezel.

Ethernet over koper is beschikbaar van 1Mbps/1Mbps tot 20Mbps/20Mbps

Internet via glasvezel. Dat kan onze Glasvezel aansluiting. Hiermee kunnen snelheden tot 100mbit gehaald worden. De Tarieven voor zowel de aansluiting als bandbreedte kunnen varieren per locatie.

Neemt u daarom contact met ons op voor gepaste informatie.

Pin over IP
Avater levert internet verbindingen welke gecertificeerd zijn voor pinnen over IP. Naast de infrastructuur levert Avater ook vaste en mobiele pin automaten inclusief beheer.

Op dit moment zijn wij de informatie over pinnen over IP aan het bijwerken. Wilt u in de tussentijd meer informatie over deze dienst, dan kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Alarm over IP
Met Avater Alarm over IP beschikt u over een beveiligde verbinding die alarmmeldingen rechtstreeks doorstuurt naar uw meldkamer.

De basis
Alarm over IP is een aanvullende dienst. Als basis moet u minimaal beschikken over een DSL only verbinding van Avater.

Waarom Alarm over IP?
Met Avater Alarm over IP vindt de doormelding naar uw meldkamer plaats via een beveiligde IP verbinding. In plaats van doormelding via het traditionele netwerk (analoog, ISDN), zal het alarmsysteem de meldingen doorsturen naar uw meldkamer via een Avater verbinding.

Alarm over IP biedt u meer mogelijkheden dan een traditionele telefoonlijn. Niet alleen verlopen de meldingen betrouwbaarder en sneller, ook kunt u het een-voudig uitbreiden met camerabewaking (afhankelijk van uw meldkamer). Voor een vast bedrag per maand beschikt u over Alarm over IP.

Voor Alarm meldingen over IP dient uw alarmcentrale hiervoor geschikt te zijn. Wij nemen graag contact op met uw installateur om dit te verifieren of te bewerkstelligen.

Veiligheid en certificering
De Alarm over IP dienst werkt niet over het publieke internet. Via een beveiligde verbinding wordt een rechtstreekse tunnel opgebouwd naar uw meldkamer. Doordat de transmissie niet verloopt via het publieke internet, is de kwaliteit en beschikbaarheid gewaarborgd.

De Alarm over IP dienst voldoet volledig aan de eisen en is geregistreerd door het NCP voor AL1 en Al2 alarmtransmissies.

Combineer en bespaar
De basis voor de Alarm over IP dienst is een zakelijke verbinding (bijvoorbeeld Business ADSL). Indien gewenst kunt u dezelfde lijn gebruiken voor internet, telefonie, VPN en PIN.

De volgende meldkamers accepteren momenteel Alarm over IP:

  • Viewcontrol
  • Trigion
  • EuroPAC
  • ADT
  • AlarmControl
  • Group 4 Securior (G4S)
  • SMC

Vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u installateur van Alarm centrales en wilt u klanten aansluiten via onze zakelijke verbindingen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.