Avater staat bekend om haar uitgebreide aanbod aan oplossingen op het gebied van IT en Telecom. Dit betekent dat voor u alles mogelijk is, ook op het gebied van hosting! Zo kunt u bij Avater terecht voor een simpele website maar ook voor een compleet hostingpakket met domeinregistratie, sql, php, back-ups etcetera. We kunnen ons voorstellen dat u door ons uitgebreide aanbod de weg een beetje kwijtraakt. Daarom adviseren wij u graag en zoeken we samen met u naar een passende oplossing op het gebied van hosting. Een oplossing die helemaal past bij u en uw activiteiten!

Managed server hosting
U heeft bij ons de mogelijkheid om een betrouwbare en flexibele oplossing voor uw hosting te regelen waarmee u ook nog eens kosten bespaart! Benieuwd waar we het over hebben? Over managed server hosting. Bij managed server hosting zorgen wij ervoor dat u een stabiele server en hosting voor uw bedrijf heeft. U hoeft dan zelf niet meer te denken aan aanschaf van een server en van apparatuur: u gebruikt gewoon één van de stabiele servers van Avater. U kunt natuurlijk wel bepalen hoe krachtig de server moet zijn. Uiteraard adviseren wij u daarover met plezier. Wij helpen u graag het maximale uit uw bedrijf te halen!

Colocatie: een eigen server, beveiligde omgeving
Wanneer u uw eigen server wilt inrichten en de applicaties zelf wilt beheren, kunt u ook op de betrouwbare diensten van Avater bouwen. Wanneer u voor één van onze colocatiediensten kiest, wordt uw server in ons beveiligde datacentrum geplaatst. U weet dan zeker dat uw server op een veilige plaats staat en dat hij altijd bereikbaar is.

Uw voordelen
  • U kunt uw eigen server en andere apparatuur gebruiken
  • U maakt gebruik van een supersnel en stabiel netwerk
  • Uw server staat in een beveiligd datacentrum
  • Noodstroomvoorziening
  • Airconditioning
  • Beveiliging
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang